Aluminiumprofiler

Vi erbjuder marknadens biligaste och kvalitativa reklamprofiler avsedda för att spänna vinylskivor SYSTEM 1 med SYSTEM 2 döljande lådprofiler vilket förkortar tillverkningstiden av reklamlådor och garanterar enhetlig profil-yta. De ersätter lådprofiler vilket minskar tillverkningskostnader. Profilen som används för att spänna vinylskivor gör det möjligt att skivans yta kan lackeras till en enhetlig färgton utan att spännramen behöver lackeras. En annan fördel är att vi kan fritt välja lådans form (rund, ellipsformig) och vi kan använda profilen vid tillverkning av 3D bokstäver. Prislistan med våra profiler och nödvändigt tillbehör finns i PDF-filen. Det finns två valmöjligheter:
    - SYSTEM 1 samt SYSTEM 2 (man behöver inte använda en extra lådprofil)

    - SYSTEM 1 med tätning (man måste köpa en lådprofil).
Fördelen med den första möjligheten är den enhetliga formen av lådans sidoyta i motsats till den andra möjligheten där det uppstår en liten avsats. Ladda ned PDF-filen med prislistan: Offerten för profiler till spänning av vinylskivor – PDF 196 KB.

Tack vare det breda utbudet av ljusreklam kan varje kund hitta en lämplig variant för sina behov. Offerten omfattar både design av små och fina texter, symboler för varumärken, olika former och stora och komplicerade installationer som är synliga på stort avstånd. Ljusreklam av denna typ baserar på belysningsteknik med LED-lampor som gör det möjligt att kombinera olika färger och ljusstyrka.


Kunder

Copyright Reklame Fabrikken. Powered by GreenDrago.