Ljusreklam, LED-reklam


I vårt anbud kan ni även hitta LED-ljusreklam. Lysdioder som LED-tekniken baserar på har uppfunnits på sextiotalet av Nick Holonyak Junior. I början har de använts i en liten skala, framför allt som indikatorlampor i elektriska apparater. Med tiden har teknologin utvecklats så pass mycket att man kunde starta en massproduktion av bland annat bildskärmar som har blivit mycket populära. Användningsmöjligheter för denna teknik är verkligen imponerande idag.

Vilka är fördelar med LED-reklam? Vi får inte glömma att de viktigaste parametrarna för en ljuskälla är dess ljushet och färg. Dessa egenskaper är av stor betydelse vid ljusreklam. Tack vare denna lösning kan vi få blå-, grön-, gul-, orange- och rödljus. För att få övriga färger installerar man en lämplig lins. Intensiteten av en sådan ljusreklam kan uppgå till 500 lumen per 1 meter. Anfallsvinkeln kan ökas och bättre mottagande säkras genom användning av en speciell reflekterande bildskärm (av plast, t.ex. plexiglas).

Användningsmöjligheter för sådan ljusreklam är mycket stora. De är utmärkta för bland annat tillverkning av lådor, 3D bokstäver, texter, grafik och varumärken som är belysta med LED lampor inifrån. Sådan reklam är bra både för inomhus- och utomhusanvändning.Kunder

Copyright Reklame Fabrikken. Powered by GreenDrago.