Om verksamhetenVår reklambyrå har sitt säte i staden Łódź i centrala Polen och bygger på de anställdas och ledningens långa erfarenhet inom reklambranschen. Den dynamiska utvecklingen och det framgångsrika samarbetet med stora koncern gav upphov för etablering av några bolag, bland annat FR Sp. z o.o. Kärnan för vår reklambyrå utgörs av ett team av kreativa och framåtsträvande personer. Reklamfabrikens framgångsrika utveckling har baserat på kundernas tillit samt den passion som kännetecknar allt vi gör. Tack vare den konsekventa och flexibla ledningen har vi skapat ett framgångsrikt tillverkningsföretag som är nästan helt oberoende av underentreprenörer. Vid arbete med våra reklamprojekt följer vi hela tiden aktuella trender, använder högkvalitativa råvaror och kan garantera säkerhet, hög kvalitet och punktlighet. Marknadens ständigt nya krav utgör spännande utmaningar för vårt team. Vi betraktar varje projekt individuellt och försöker anpassa oss till kundernas förväntningar. Vi genomför våra uppdrag på ett professionellt och pålitligt sätt. Vi är duktiga på att skapa visuell image för varje företag från de minsta till de mest framgångsrika på marknaden. Visuell reklam utgör nuförtiden en nödvändig del av företagets marknadsföring, en magnet för kunden. Det är framförallt utomhusreklam, dvs. s.k. outdoor som alltid varit mest populär. Utomhusreklamen garanterar bästa effekter och hjälper annonsörerna att nå med sitt budskap till många mottagare. Det finns många viktiga faktorer som bidrar till detta. En mottagare av outdoor reklam, huvudsakligen ljusreklam, lägger märke vid det annonserade budskapet vid valfri tidpunkt, det är han själv som bestämmer över detta. Ju fler gånger mottagaren har kontakt med bilderna från samma kampanj eller evenemang desto bättre kommer han ihåg budskapet.

Utomhusreklam av denna typ utgör numera en standard lösning vid flesta lokala och landsomfattande kampanjer. Intresseväckande neonskyltar, banner och belysta 3D bokstäver på taket av ett präktigt hus väsentlig ökar chansen att nå så många potentiella kunder som möjligt. Det är ni själva som väljer reklamens form. Vill ni skapa en sammanhållen bild av ert företag var goda och ta del av vårt anbud.

Ni är även välkomna att ta kontakt med oss eller att besöka oss i vårt säte i Łódź.

Vi är duktiga på att skapa varumärkets visuella profil från själva början. Vi kan även utveckla den profil som redan finns. Vårt anbud omfattar både företagets identifiering baserad på varumärke, dvs. logotyp, alla reklampublikationer, och företagets visuella identifiering i dess helhet.

Vi erbjuder även trycktjänster, framför allt storformattryck, banner, copywriting, produktfoto, grafiska projekt, DTP; vi trycker kataloger av olika slag, foldrar, flygblad, visitkort mm. Det finns flera möjligheter och varje företag, oberoende av sin storlek och verksamhetstyp, kommer utan problem att hitta något reklamsätt som passar bäst för företagets behov och möjligheter. Reklamfabriken erbjuder ett stort urval av produkter.

Vi erbjuder visuell utomhusreklam:

Vi specialiserar oss på ett brett spektrum av medier och specialiserar oss på kvalitativa reklamkomponenter, till exempel:
  - ljuslådor,
  - ljusreklam,
  - banner och billboard inkl. med belysning,
  - 3D förkroppade bokstäver,
  - storformattryck,
  - reklamskyltar och reklamtavlor,
  - LED ljusreklam,
  - neonskyltar,
  - reklampyloner, aluminiumkonstruktioner samt montage av reklam,
  - mappar, firmapapper, dörrskyltar,
  - andra typ av visuell utomhus- och inomhusreklam.Kunder

© Copyright Reklame Fabrikken. Powered by GreenDrago.